Tanáraink

MADOCSAI ESZTER

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete által elismert gyógyító. 1997-ben, Grazban, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.Ö.) szerzett nemzetközi diplomát. Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001-2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas Prett, Christian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak. Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát szerzett. Országos szakértő és az GYEMSZI vizsgáztatója AMM szakon. 1990 óta végez shiatsu-kezeléseket, 1998 óta tart tanfolyamokat Budapesten. Rendszeresen publikál, két alapvető könyve jelent meg a Scolar kiadó gondozásában: A belső harmónia útja - Do-in és a Shiatsu - szemlélet és praxis. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése.

DARIN ÁGNES

Shiatsu-gyógyász, konduktor, AMM terapeuta, cranio-sacralis és lágylézer terápiával foglalkozó szakember. Tanulmányait 2000-2004-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, illetve 2009-ben az amerikai Uppledger Institut magyarországi CST I. II. képzésén végezte. 2009 óta a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára, sokéves terápiás tapasztalattal rendelkezik.

VÁSZOVICS NÓRA

Már régóta érdeklődik az alternatív gyógymódok iránt ezért az Államigazgatási Főiskola elvégzésével párhuzamosan talpreflexológiát is tanult. Elvégezte a Nemzetközi Shiatsu Iskola négy szemeszteres képzését, a tanártréninget és a Baba shiatsu I-II tanfolyamot. Ezenkívül az elmúlt években az iskola tanárainak munkáját segítette asszisztensként. 2012-ben Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta szakon (AMM) vizsgázott jeles eredménnyel, 2013-ban shiatsu gyógyász diplomát szerzett.

GULYÁS VIKTOR

2016-ban végzett shiatsu gyógyászként a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Praxisa mellett coachként és trénerként tevékenykedik. Rendszeresen részt vesz a shiatsuval és más alternatív gyógyászattal kapcsolatos továbbképzéseken. Különböző segítő szakmákban több, mint 20 éve támogat egyéneket és csoportokat a változásukban, céljaik elérésében, életük kiteljesítésében.

SZEMEREY MÁRTON

Shiatsu gyógyász, a Szomato-pszichoterápiás Egyesület vezetőségi tagja és előadója, japán nyelvtanár, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Tan Kapuja Buddhista Főiskola oktatója.

HERBERT WIESENHOFER

Herbert 2002 óta állandó vendégtanára a Nemzetközi Shiatsu Iskolának. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg saját iskolát vezet Peggauban. Tanfolyamai mindig teltházzal zajlanak.

GERHARD DIRSCHL

Gerhard évek óta vendégtanár a negyedik szemeszteren. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg Linzben és Kremsben tart továbbképzéseket shiatsu gyógyászoknak.

 
 
Az iskola
Képzésnaptár
Képgalériák
Videofilmek
Jelentkezz most!
Rólunk írták
Gyakori kérdések
Blog
Archívum
 


Nemzetközi hírek, szakmai cikkek
Kattintson a letöltéshez!

 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk | Adatvédelmi nyilatkozat