Témák

1. A shiatsu mint terápia

Az elkövetkező idők gyógyítóinak pontosan kell tudniuk, hogyan lehet a betegségeket holisztikus szemlélettel megelőzni ill. gyógyítani. A shiatsu alkalmas erre, valóban ez tehát a jövő gyógymódja? Valóban úgy tekinthetünk rá, mint egy hatásos, komoly és elismert terápiás eljárásra?

2. Shiatsu és kommunikáció

Milyen céljai, lehetőségei és korlátai vannak a beszédnek a shiatsu kezelés előtt, közben illetve a kezelés után? Hogyan támogathatja a verbális kommunikáció a kezelés hatékonyságát, mivel járulhat hozzá a terápiás célok eléréséhez?

3. A shiatsu fejlődése

A shiatsunak van egy hagyománya. De mi is valójában a hagyományos shiatsu? A Masunaga shiatsu tényleg továbblépés a Namikoshi shiatsuhoz képest? És a Namikoshi shiatsu a Tuinához képest? A shiatsu valamiféle kultúrkincs? Hogyan lehet a keleti hagyományt megfelelő módon átültetni a nyugati társadalmakba? Elveszítünk-e valamit ennek a sok továbblépésnek, az új irányzatoknak köszönhetően? A fejlődés egy lehetőség vagy egy kockázat?

4. A shiatsu mint szakma

Milyen problémák kísérik a shiatsut Európában? Milyen lehetőségeink és eszközeink vannak a shiatsu megújítására? Szükséges-e körülhatárolt szakmai kép ahhoz, hogy a terápia hatékonyabb lehessen? És ha igen, milyen legyen ez a szakma? Szakma egyáltalán a shiatsu, vagy inkább metódus? Mi a shiatsu jövője, és hogyan alakíthatjuk ezt a jövőt?

A részletes programot a képre kattintva tölthetitek le:

Helyszínek

 

 
Megosztom
 
Az iskola
Képzésnaptár
Képgalériák
Videofilmek
Jelentkezz most!
Rólunk írták
Gyakori kérdések
Blog
Archívum
 


Nemzetközi hírek, szakmai cikkek
Kattintson a letöltéshez!

 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk | Adatvédelmi nyilatkozat