Gondoskodó iskola

Az elmúlt 17 évben több ezer embert tanítottunk shiatsura. Volt, aki az alapokat tanulta meg és volt, aki mind a négy szemesztert elvégezte, levizsgázott, és azóta is rendszeresen jár továbbképzésekre.

Sokan és sokféle okból jönnek hozzánk shiatsut tanulni, de a résztvevők két csoportja jól elkülöníthető. A különböző igényeket figyelembe véve dolgoztuk ki a tanúsítványok illetve igazolások kiadásának feltételrendszerét.

E feltételrendszer kidolgozásakor nemcsak az iskolában szerzett képesítés presztizsének erősítése volt a célunk. A különféle tesztekre és feladatokra adott szóbeli és írásbeli értékeléssel a tanár személyre szabott támogatást ad, irányt mutat. Álljon itt egy tanulói visszajelzés arról, hogy ez mekkora segítség lehet:

Kedves Ági! Köszönöm a visszajelzésedet! A képzésnek ez a része (jegyzőkönyvek+visszajelzések) az egyik legnagyobb értéke a tanfolyamnak. Visszajelzéseitek (és idesorolom Eszter újévi YouTube-os gondolatait is) annyira inspirálóan hatnak, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Köszönöm! Imre Zoli

 
Megosztom
 
Az iskola
Képzésnaptár
Képgalériák
Videofilmek
Jelentkezz most!
Rólunk írták
Gyakori kérdések
Blog
Archívum
 


Nemzetközi hírek, szakmai cikkek
Kattintson a letöltéshez!

 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu

Impresszum | Sitemap | Jogi információk | Adatvédelmi nyilatkozat