ENG / HUN

 
Tanáraink

MADOCSAI ESZTER

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete által elismert gyógyító. 1997-ben, Grazban, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.Ö.) szerzett nemzetközi diplomát. Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001-2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas Prett, Christian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak. Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát szerzett. Országos szakértő és az GYEMSZI vizsgáztatója AMM szakon. 1990 óta végez shiatsu-kezeléseket, 1998 óta tart tanfolyamokat Budapesten. Rendszeresen publikál, két alapvető könyve jelent meg a Scolar kiadó gondozásában: A belső harmónia útja - Do-in és a Shiatsu - szemlélet és praxis. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése.

DARIN ÁGNES

Shiatsu-gyógyász, konduktor, AMM terapeuta, cranio-sacralis és lágylézer terápiával foglalkozó szakember. Tanulmányait 2000-2004-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, illetve 2009-ben az amerikai Uppledger Institut magyarországi CST I. II. képzésén végezte. 2009 óta a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára, sokéves terápiás tapasztalattal rendelkezik.

VÁSZOVICS NÓRA

Már régóta érdeklődik az alternatív gyógymódok iránt ezért az Államigazgatási Főiskola elvégzésével párhuzamosan talpreflexológiát is tanult. Elvégezte a Nemzetközi Shiatsu Iskola négy szemeszteres képzését, a tanártréninget és a Baba shiatsu I-II tanfolyamot. Ezenkívül az elmúlt években az iskola tanárainak munkáját segítette asszisztensként. 2012-ben Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta szakon (AMM) vizsgázott jeles eredménnyel, 2013-ban shiatsu gyógyász diplomát szerzett.

GULYÁS VIKTOR

2016-ban végzett shiatsu gyógyászként a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Praxisa mellett coachként és trénerként tevékenykedik. Rendszeresen részt vesz a shiatsuval és más alternatív gyógyászattal kapcsolatos továbbképzéseken. Különböző segítő szakmákban több, mint 20 éve támogat egyéneket és csoportokat a változásukban, céljaik elérésében, életük kiteljesítésében.

SZEMEREY MÁRTON

Shiatsu gyógyász, a Szomato-pszichoterápiás Egyesület vezetőségi tagja és előadója, japán nyelvtanár, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Tan Kapuja Buddhista Főiskola oktatója.

IMERE ZOLTÁN

A shiatsu 2013-ban "érintett meg". Az NSI négy szemeszterének elvégzése után 2017-ben végeztem shiatsu-gyógyászként. A képzés alatt és után asszisztensként segítettem az oktatók munkáját, valamint a lehetőségeimhez mérten továbbképző kurzusokon (tanárképzés, kismama-shiatsu, viszcerális manipuláció) bővítem ismereteimet. Szabadidőmben tajcsi és csikung gyakorlatok segítenek az egyensúly megőrzésében. 2016-ban alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítést szereztem. Civilben pedagógus vagyok.

HERBERT WIESENHOFER

Herbert 2002 óta állandó vendégtanára a Nemzetközi Shiatsu Iskolának. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg saját iskolát vezet Peggauban. Tanfolyamai mindig teltházzal zajlanak.

GERHARD DIRSCHL

Gerhard évek óta vendégtanár a negyedik szemeszteren. Több évig a grazi Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, jelenleg Linzben és Kremsben tart továbbképzéseket shiatsu gyógyászoknak.

 
 
 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu