ENG / HUN

 
Online tanfolyam

Ha már régóta érdekel a shiatsu kimeríthetetlen gyógyító rendszere, de sosem jutottál el egy élő kurzusra; ha konkrét problémádra keresel hatékony módszereket, jobb helyen nem is járhatnál.

Online tanfolyamunkban a leggyakoribb problémákra nyújtunk megoldásokat a shiatsu eszköztárából. Az ötrészes tanfolyamsorozat leveleit hetente kapod és más online tanfolyamokkal ellentétben később is bármikor elérheted. Mindegyik lecke egy-egy konkrét tünet, betegség otthoni kezelésére ad megoldást.

Tematika:

1. Derékpoblémák - mozgáshiányos, ülő életmód, helytelen tartás vagy megerőltetés miatt.
2. Fejfájás - fronthatások, stressz vagy kimerültség miatt.
3. A váll és a nyak kezelése - a merev tartás, a számítógép előtt végzett munka, a stressz hatására kialakuló fájdalmak miatt.
4. A hátfájás - a sok ülés következtében megjelenő helytelen tartás miatt.
5. Az arc kezelése - a látás, hallás és a szaglás támogatására. Kellemes mellékhatásként az arc megszépül, kisimul.

15-20 perces oktatófilmek, pontos leírás, kulcsszavas emlékeztető és képek segítenek a kezelések kivitelezésében. A leckék végén Do-in gyakorlatokat is találsz, hogy ne csak másokon, magadon is tudj segíteni. Kattints a képre és nézz meg egy rövid részletet a derékproblémákkal kapcsolatos oktatófilmből!

A tanfolyam ára: 7.000 Ft

Ezt az összeget egy éven belül visszakaphatod: ha úgy döntesz, hogy eljössz egy alaptanfolyamra vagy Do-in gyakorlatvezető képzésre - vagy valakinek ajándékba adod azt -, akkor az online tanfolyam árát teljes egészében jóváírjuk az élő képzés díjából.

Bízunk benne, hogy téged is elvarázsol a shiatsu művészete és az érintés ereje, így előbb-utóbb személyesen is találkozunk. Jelentkezz most!

Jelentkezem

 
 
 

Nemzetközi Shiatsu Iskola | 1111 Budapest, XI. ker. Budafoki u. 9-11. I. em. 2. Tel.: +36-70-947-4012  |  info@shiatsu.hu